Gin Mare

Gin Mare 0,7 L

Gin Mare - mediteranski gin

Gin Mare prihaja iz tipičnega španskega sredozemskega okolja, saj se destilarna nahaja v stari ribiški vasici med Costa Bravo in Costa Dorado.

Sredozemske rastline, ki dajejo Ginu Mare svojevrsten in poseben karakter so:  španske Arbequina olive, bazilika iz Italije, timijan iz Grčije, rožmarin iz Turčije in agrumi iz Španije. Dodatno pripomorejo k posebnemu okusu Gina Mare še brin, koriander in zeleni kardamom.

Gin Mare se najlepše se povezuje s tonikom 1724, ki je bil narejen prav za ta gin, v koktejlih pa so najboljši dodatki prav mediteranska zelišča in citrusi, ki tudi tvorijo osnovo tega gina.

Gin Mare tako največkrat serviramo skupaj s tonikom 1724 in vejico svežega rožmarina.

Cena z DDV: 36,84 €
O proizvajalcu
Gin Mare

Gin Mare je mediteranski gin, ki odpira vrata novim vrstam ginov s svojim novim sredozemskim konceptom. Gin Mare tako združuje različne kulture okoli sredozemskega morja in predstavlja svoje nove botanične zvezde, kot so: lokalne španske Arbequina olive, timijan, bazilika in rožmarin. Gin Mare je sinonim za nova doživetja, sproščenost in druženje. Oglejte si tudi različne recepte za pripravo popolnega Gin Mare tonika in druge recepte za koktajle z ginom Mare. Več informacij najdete na njihovi spletni strani: https://www.ginmare.com/en/

Specifikacije
Gin Mare 0,7 L
Specifikacije
Stopnja alkohola:
42,7%
Barva:
Transparentna
Država:
Španija
Vsebina:
0, 7 L
Opis:

Gin Mare odpira vrata novim vrstam ginov s svojim novim sredozemskim konceptom, ki združuje različne kulture okoli sredozemskega morja in predstavlja svoje nove botanične zvezde, kot so: Arbequina olive, timijan, bazilika in rožmarin. Dodatno pripomorejo k posebnemu mediteranskemu okusu Gina Mare še citrusi, brin, koriander in zeleni kardamom.

Pošlji vprašanje o izdelku
Gin Mare 0,7 L

POVPRAŠEVANJE / NAROČILO

RECEPTI

OSTALA PONUDBA

COPYRIGHT © 2019 BELMOND D.O.O. / VSE PRAVICE PRIDRŽANE. IZDELAVA SPLETNE TRGOVINE CARPEDIEM D.O.O.

Dobrodošli!

Vstopate v spletno trgovino s prestižnimi šampanjci, izbranimi vini, izvrstnimi rumi, konjaki in ostalimi pijačami.

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je vstop dovoljen samo polnoletnim osebam.

Prosimo, da s klikom na gumb potrdite vašo starost.

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij