Storitve

Izberite med zanimivo ponudbo

 

Za vas smo pripravili različne in zanimive storitve, s katerimi lahko lepo presenetite vaše poslovne partnerje, sodelavce ali vaše domače.

Za vas tako organiziramo različne dogodke in vinske delavnice, z namenom približati naše pijače kar širšemu krogu ljudi.

Pripravljamo tudi različna poslovna darila in poročna darila, kjer se predvsem prilagajamo vašim posebnim željam in zahtevam in vam tako pripravimo res posebna in unikatna presenečenja.

Če organizirate team-buildinge. poslovne zabave ali pa samo rojstnodnevna presenečenja, smo pravi naslov za vas. Več o naši ponudbi si lahko preberete v nadaljevanju.

 

Svetovanje pri izbiri tujih vin in ostalih pijač za pomembne dogodke

V kolikor v podjetju ali zasebno organizirate neko pomembno večerjo ali pogodtitev, vam z veseljem svetujemo pravilno izbiro iz naše pestre ponudbe različnih francoskih, italijanskih, kalifornijskih ali avstralskih vin ter ostalih pijač. Svetujemo vam tudi pri pripravi koktejlov ali izbire penin za različne aperitive. 

 

Svetovanje pri izbiri poročnega šampanjca in ostalih vin

Dostikrat želijo mladoporočenci svoj poseben dan preživeti tudi malo drugače, ali si želijo malo bolj nekonvencionalnih porok. Priljubljene so tudi vrtne poroke, ko se mladoporočenca lahko poročita v naravi in tudi sama organizirata pogostitev in pijačo za vse povabljene. V tem primeru vam lahko svetujemo pri izbiri odličnih francoskih cremantov in šampanjcev za ta poseben dan.

 

Vinske delavnice in degustacije

Vabimo vas na zanimive vinske delavnice s pokušino francoskih mirnih in penečih vin. Prilagajamo se vašim željam glede števila vin in šampanjcev, ki jih želite poskusiti. Vinske delavnice vodi priznani slovenski sommelier in poznavalec vin, ki vam bo izbrana vina približal na zanimiv in prijeten način. Najmanjše število udeležencev na delavnici je 8, organiziramo pa degustacije tudi za večje skupine. Pokušanje vin je lahko zanimiva oblika team-buildinga, saj se ob poiskušanju vina in pridobivanju novih informacij v manjšem krogu stkejo med udeleženci prav posebne vezi. Več informacij na e-mailu info@belmond.si.

 

Ekskluzivna poslovna darila

Za podjetja pripravljamo tudi ekskluzivna poslovna darila z vinskimi košarami ali čokoladnimi košarami. Izbirate lahko med različnimi velikostmi darilnih košar, s katerimi lahko res lepo presenetite vaše poslovne partnerje, saj je na tak način lepo presenečenje zagotovljeno, vašim partnerjem pa s tako pozornostjo izrazite spoštovanje in zahvalo za dosedanje uspešno sodelovanje. Izbirate lahko tudi med različnimi darilnimi seti iz naše ponudbe v rubriki Poslovna darila.

 

Oskrba gostinskih lokalov s profesionalno barsko opremo in kozarci

V zadnjem času se povečuje zanimanje lokalov in restavracij za različno profesionalno opremo za pripravo koktejlov in raznih pijač, prav tako pa je veliko zanimanja za razne kvalitetne, lepo oblikovane in trendovske kozarce. Smo zastopniki za enega največjih ponudnikov barske opreme in kozarcev v tujini, tako da nam lahko pošljete vaše povpraševanje na e-mail info@belmond.si in se dogovorimo za predstavitveni sestanek.

 

Za vse informacije nas lahko kontaktirate na e-mail: info@belmond.si ali na tel.  040 33 33 67.

Še več...

V naši ponudbi imamo tudi zelo lepe francoske piknik košare. Piknik košarice, ki jih lahko napolnite z odličnim penečim vinom ali šampanjcem iz naše ponudbe, so lahko zelo lepo poročno darilo. Piknik košarico za poročno darilo lahko izberete...

Meči za odpiranje šampanjco so odlično darilo ob rojstnem dnevu in lepa popestritev dogajanja na porokah, praznovanjih in obletnicah. Več o mečih za šampanjec najdete tukaj.

V naši ponudbi imamo tudi široko ponudbo profesionalnih kozarcev za gostinstvo APS in izredno lepih in elegantnih francoskih kozarcev za šampanjec steklarne Verrerie de la Marne. Za ponudbo prosimo pišite na e-mail:...