Sodelujte z nami

Postanite naš partner

V Sloveniji obstaja zelo velika ponudba raznih vin, penečih vin in alkoholnih pijač, vendar pa se v našem podjetju trudimo, da bi z vsemi našimi partnerji navezali dolgoročne stike, ki temeljijo predvsem na medsebojnem zaupanju in korektnosti.

Prepričani smo, da lahko s pozitivno energijo, strokovnim znanjem in primerno ponudbo alkoholnih pijač zadovoljimo še tako zahtevne stranke, ki si v gostinskih lokalih zaželijo vedno nekaj novega in posebnega, predvsem pa si želijo doživeti izvrstno ponudbo tako hrane kot tudi pijače.

Še posebej gostje iz tujine cenijo in poznajo naša vrhunska tuja vina in šampanjce, izbrani konjaki, rumi in druge alkoholne pijače pa vaše vinske karte dvignejo na višji nivo.

Zakaj sodelovati z nami?

Vsa naša vina in alkoholne pijače uz naše ponudbe so skrbno izbrane, odlične kakovosti, predvsem pa imamo v ponudb nekaj trenutno najbolj priljubljenih pijač kot je največkrat nagrajeni rum na svetu, Rum Diplomatico in v izredno popularen Gin Mare.

Sodelujemo tako z skoraj vsemi najboljšimi hoteli in restavracijami, veseli pa smo sodelovanja tudi z vsemi gostinskimi lokali in bari, ki bi želeli popestriti svojo ponudbo s trenutno najbolj zaželenimi pijačami.

 

Zakaj izbrati nas?

  • Smo resno in zanesljivo podjetje, saj na trgu delujemo že od leta 2009.

  • Ker sodelujemo direktno s proizvajalci vin, šampanjcev in alkoholnih pijač, tako da ne delamo preko posrednikov (evropskih veletrgovcev), kar pomeni, da je blago najvišje kakovosti in ni starih zalog.

  • Imamo vrhunske skladiščne prostore z optimalnimi temperaturami za skladiščenje zaloge. Večina artiklov svetovnih blagovnih znamk je večinoma ves čas na zalogi.

  • Smo tudi zelo fleksibilni in se prilagajamo vašim posebnim željam in potrebam.

  • Dosegljivi smo na mobilnih številkah kadarkoli, pokličete nas lahko tudi v večernih urah ali med vikendom (če vam slučajno zmanjka zaloge ali če pridejo gostje s posebnimi željami).

  • Dostava je v roku 24 ur v Ljubljani in v naslednjem dnevu od naročila po Sloveniji prek dostavne službe GLS. Glede distribucije pijač sodelujemo tudi s KZ Metliko, podjetjem Ahac in Davidov Hram.

  • Za promocijo določenih blagovnih znamk nudimo marketinško podporo v okviru zakonsko dovoljenih omejitev.

  • Seznanjamo vas z različnimi svetovnimi trendi, novimi koktejli in predlogi za serviranje pijač.

  • Organiziramo razne hitre izobraževalne tečaje za vaše osebje.

  • Vaš gostinski lokal promoviramo tudi na našem FB profilu Belmond Premium Brands (https://www.facebook.com/belmondwineandspirits/)

 

Pošljite nam e-mail na info@belmond.si ali nas pokličite na 040 33 33 97 in nam sporočite vaše želje. Z veseljem se dogovorimo z vami za predstavitveni sestanek in degustacijo naših pijač.

 

 

COPYRIGHT © 2019 BELMOND D.O.O. / VSE PRAVICE PRIDRŽANE. IZDELAVA SPLETNE TRGOVINE CARPEDIEM D.O.O.

Dobrodošli!

Vstopate v spletno trgovino s prestižnimi šampanjci, izbranimi vini, izvrstnimi rumi, konjaki in ostalimi pijačami.

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je vstop dovoljen samo polnoletnim osebam.

Prosimo, da s klikom na gumb potrdite vašo starost.

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij