Poslovna darila

Poslovna darila

Za vas pripravljamo ekskluzivna poslovna darila, iz naše ponudbe pa lajhko izberete različne poslovne darilne sete, steklenice izbranega konjaka, armanjka ali vrhunskega ruma v darilni embalaži.

Steklenica prestižne in skrbno izbrane pijače še vedno velja za zelo lepo poslovno darilo. Z izbranim in ekskluzivnim poslovnim darilom izrazimo naše spoštovanje do poslovnega partnerja in  se zahvalimo za uspešno poslovno sodelovanje.

V podjetju Belmond tudi že vrsto let sodelujemo tudi z našim poslovnim partnerjem iz ZDA na področju priprave in dostave različnih poslovnih daril in darilnih košaric, tako da za naše stranke v času praznovanj z veseljem pripravimo različne darilne gourmet košarice s čokoladami, siri, drugimi gourmet izdelki in seveda z izbranimi vini in šampanjci iz naše ponudbe.  

Za podjetja pa pripravljamo tudi unikatne prestižne darilne sete v kombinaciji šampanjca ali drugih pijač s kozarci, na katere tudi graviramo logotipe podjetij. 

Še več...

Izbirate lahko med različnimi darilnimi seti iz naše ponudbe, lahko pa vam pripravimo tudi unikatno pripravljena vinska darila v darilnih škatlah po meri, z natisnjenim vašim logotipom in graviranimi kozarci.

V darilni košarici lahko pripravimo vse od francoskih sirov, švicarske ali belgijske čokolade do različnih italijanskih, španskih, francoskih ali avstralskih vin iz naše ponudbe. Cena darilne košarice je prilagojena količini izbranih izdelkov,...

Lepo poslovno darilo za ljubitelje vina ali sommelierje je lahko tudi meč za odpiranje šampanjca  z lepim graviranim posvetilom.

Našo ponudbo mečev za šampanjec si lahko ogledate...

GALERIJA SLIK

COPYRIGHT © 2019 BELMOND D.O.O. / VSE PRAVICE PRIDRŽANE. IZDELAVA SPLETNE TRGOVINE CARPEDIEM D.O.O.

Dobrodošli!

Vstopate v spletno trgovino s prestižnimi šampanjci, izbranimi vini, izvrstnimi rumi, konjaki in ostalimi pijačami.

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je vstop dovoljen samo polnoletnim osebam.

Prosimo, da s klikom na gumb potrdite vašo starost.

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij