DomovNovice › Aviation gin - Nova zvezdniška pijača - Ryan Reynolds ima "svoj" gin

NOVICE

Aviation gin - Nova zvezdniška pijača - Ryan Reynolds ima "svoj" gin

Igralec Ryan Reynolds je postal solastnik znanega ameriškega gina Aviation in se bo proizvajalcu pridružil kot kreativni direktor.

Nobena skrivnost ni, da se zvezdniki radi povezujejo z industrijo alkoholnih pijač. Nekateri postanejo vinarji (se še spomnite provansalskih vinogradov Angeline Jolie in Brada Pitta?), drugi izberejo močnejše napoje. George Clooney je na primer ustvaril tako uspešno blagovno znamko tekile, da je lani z njeno prodajo zaslužil skoraj milijardo evrov.

Zato je skorajda neverjetno, da smo šele zdaj dobili gin z zvezdniškim podpisom, glede na to, da ta pijača v zadnjih letih doživlja globalno renesanso. Govorimo o ameriškem ginu Aviation, katerega solastnik je postal igralec Ryan Reynolds.

Kot poroča revija Forbes, je kupil delež podjetja, njegovi predstavniki pa nočejo razkriti, kako velik je ta delež in koliko je odštel zanj, sporočili so le, da je igralec postal "pomemben lastnik" ter da bo v podjetju prevzel vlogo kreativnega direktorja znamke.

Vir: Siol

 

Ekskluzivni uvoznik za gin Aviation je Belmond d.o.o.

"Zvezdniški" gin Aviation lahko naročite tukaj.

 

GALERIJA SLIK

COPYRIGHT © 2019 BELMOND D.O.O. / VSE PRAVICE PRIDRŽANE. IZDELAVA SPLETNE TRGOVINE CARPEDIEM D.O.O.

Dobrodošli!

Vstopate v spletno trgovino s prestižnimi šampanjci, izbranimi vini, izvrstnimi rumi, konjaki in ostalimi pijačami.

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je vstop dovoljen samo polnoletnim osebam.

Prosimo, da s klikom na gumb potrdite vašo starost.

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij