Poročna darila

Poročno darilo - piknik košara Love

Lepo darilo za poroko - piknik košara Love.

Piknik košara Love je lahko zelo lepo poročno darilo. Ta piknik košarica vsebuje dva kakovostna keramična krožnika, dva lepa steklena kozarčka, kvaliteten pribor z belimi držali, hladilno torbico z veliko prostora za okusne zalogajčke, trakove  za pritrditev vina ali šampanjca, prtičke, odpirač in solnico ter posodico za poper. Piknik košara Love je tudi primerna za poročno darilo, saj jo odlikuje lep francoski dizajn v kombinaciji bele in bež barve.

Poročna piknik košara Love je tudi primerna kot darilo presenečenja, saj jo lahko napolnimo z različnimi kuponi za razna razvajanja v dvoje, kuverto z gotovino ali kuponi za poročno potovanje.

Seveda pa v piknik košari Love ne sme manjkati steklenica dobrega penečega vina ali šampanjca. V kolikor boste ob piknik košari Love izbrali še šampanjec ali peneče vino iz naše ponudbe, vam priznamo za šampanjec in peneče vino 10% popusta.

S piknik košaro Love lahko tako pripravite izvirno in kreativno darilo za poroko, ki bo zagotovo razveselilo ženina in nevesto.

 

 

Cena z DDV: 85,00 €
O proizvajalcu
Poročna darila

Lepe ideje za poročna darila so šampanjci in vina v darilnih škatlah, darilne personalizirane košarice v beli barvi z vini ali šampanjci. Izredno lepo poročno darilo so tudi francoske piknik košare, ki jih lahko napolnite z različnimi darili in seveda s stekleico penečega vina ali šampanjca. Preverite našo ponudbo poročnih daril v rubriki Poročna darila!

Specifikacije
Poročno darilo - piknik košara Love
Specifikacije
Država:
Francija
Pošlji vprašanje o izdelku
Poročno darilo - piknik košara Love

POVPRAŠEVANJE / NAROČILO

OSTALA PONUDBA

COPYRIGHT © 2019 BELMOND D.O.O. / VSE PRAVICE PRIDRŽANE. IZDELAVA SPLETNE TRGOVINE CARPEDIEM D.O.O.

Dobrodošli!

Vstopate v spletno trgovino s prestižnimi šampanjci, izbranimi vini, izvrstnimi rumi, konjaki in ostalimi pijačami.

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je vstop dovoljen samo polnoletnim osebam.

Prosimo, da s klikom na gumb potrdite vašo starost.

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij